search_icon_irandoc
...
َ

شش پژوهشگر ایرانی در میان پژوهشگران پراستناد دنیا

بر پایۀ گزارش سال 2016 مؤسسۀ «تامسون رویترز» دربارۀ «پژوهشگران پراستناد» دنیا، شش پژوهشگر از کشور ایران جزء تأثیرگذارترین‌ها در پیشرفت علم و عرصه پژوهش شناسایی شده‌اند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سالانه نزدیک به سه هزار پژوهشگر از سراسر دنیا در 21 حوزۀ موضوعی به عنوان پژوهشگر پراستناد شناخته شده و نام آنها بر روی وب منتشر می‌شود.

نام پژوهشگران ایرانی پراستناد، به همراه حوزۀ موضوعی، وابستگی سازمانی نخست، و وابستگی سازمانی دوم آنها (در صورتی که داشته باشند) در جدول زیر آمده است.

فهرست پژوهشگران ایرانی در «پژوهشگران پراستناد» دنیا

شهرام

رضاپور

ریاضیات

China Medical University (Taiwan)

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

فهرست پژوهشگران پراستناد سال 2016 شامل 3 هزار و 260 پژوهشگر می‌شود که پیشگام تأثیرگذاری علمی در حوزه‌های موضوعی خود هستند.

برای مشاهده جزئیات بیشتر این گزارش به سامانه نما مراجعه نمایید.

«نما» سامانه‌ای است که به گزارش جایگاه ایران در شاخص‌های گوناگون علم، فناوری، و نوآوری می‌پردازد و توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) بروزرسانی می‌شود.

تاریخ درج خبر : 95/10/22