search_icon_irandoc
...
َ

عضویت 113 دانشگاه در سامانه همانندجو

با راه‌اندازی نسخه 2 سامانه همانندجو، تاکنون 113 دانشگاه در این سامانه به عضویت درآمده و دانشگاه سمنان بیشترین همانندجویی متون علمی را در این سامانه انجام داده است.

در این میان دانشگاه سمنان بیشترین استفاده را از این سامانه برای همانندجویی متون علمی خود داشته است.

در نسخه دوم سامانه همانندجو عضویت دو طیف از کاربران به صورت حقیقی و حقوقی امکان‌پذیر شده است. از این پس نماینده مؤسسات که به صورت رسمی به ایرانداک معرفی می شوند، می‌توانند با ثبت‌نام کاربران خود در این سامانه، امکان استفاده از سامانه را برای دانشجویان و استادان موسسه متبوع خود فراهم کنند.

گفتنی است، با ابلاغ آیین‌نامه «ثبت و اشاعه پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها» توسط دکتر فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دی ماه سال جاری،  مؤسسه‌ها موظف هستند، با بازنگری در فرایندهای آموزش و دانش‌آموختگی خود، پیش از تصویب پیشنهاده پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری و دفاع نهایی، اصالت محتوای آن را با کاربرد سامانه تحت وب «همانندجو» به آدرس tik.irandoc.ac.ir بررسی کنند.

این سامانه با دریافت متن نوشتار از کاربر و مقایسه خودکار آن با متن کامل پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکترای موجود در پایگاه‌های ایرانداک نوشته‌های همانند را بازیابی و اندازه همانندی و منبع اطلاعات همانند را نمایش می‌دهد.

تاریخ درج خبر : 95/12/14