search_icon_irandoc
...
َ

رساله دکترای دانش آموخته ایرانداک، برگزیده جشنواره بین‌المللی فارابی شد

رساله دکترای حمید رضا خدمتگزار، دانش‌آموخته رشته مدیریت فناوری اطلاعات ایرانداک، رتبه برگزیده هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی را دریافت کرد.

به گزارش «روابط عمومي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران» اثر ارائه شده دکتر حمیدرضا خدمتگزار تحت عنوان "طراحی نظام ملی شناسگر دیجیتال اشیاء اطلاعاتی" در فرآیند ارزیابی هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی حائز رتبه برگزیده (بخش جوان) در گروه علمی فناوری اطلاعات، اطلاع‌رسانی و کتابداری شد.

در آیین اختتامیه این جشنواره بین المللی که در روز یکشنبه 24 بهمن 1395 در سالن اجلاس سران و با حضور رئیس جمهور برگزار شد، از میان چهار هزار و 136 اثر ارسالی، صاحبان 17 اثر برگزیده در گروه‌های علمی 12 گانه در دو بخش برگزیده علمی یا شایسته تقدیر، جوایز و لوح‌های تقدیر خود را از رئیس محترم جمهور دریافت کردند.

جشنواره بین المللی فارابی به عنوان مهمترین جشنواره کشور در حوزه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همكاری دو سازمان‌ بین المللی یونسكو و آیسسكو و برخی مراكز مهم علمی و پژوهشی داخلی به صورت سالانه و به منظور شناسایی و تقدیر از برگزیدگان علوم انسانی و اسلامی، برگزار می‌گردد.

برگزیدگان بخش آثار پژوهشی این جشنواه ضمن آنکه به عضویت شبکه نخبگان علوم انسانی کشور در می آیند، تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان قرار خواهند گرفت و از امتیازات این بنیاد بهره‌مند می‌شوند.

تاریخ درج خبر : 95/11/24