search_icon_irandoc
...
َ

برگزاری سخنرانی علمی «سوء برداشت‌ها در تجاری‌سازی پژوهش در آموزش‌عالی ایران»

سخنرانی علمی «سوء برداشت‌ها در تجاری‌سازی پژوهش در آموزش‌عالی ایران» از سلسله نشست‌های تجاری‌سازی پژوهش؛ با تأکید بر پژوهش‌های علوم انسانی با سخنرانی دکتر علی سرزعیم، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مشاور اقتصادی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» اولین سخنرانی علمی از سلسله نشست‌های تجاری‌سازی پژوهش؛ با تأکید بر پژوهش‌های علوم انسانی با موضوع «سوء برداشت‌ها در تجاری‌سازی پژوهش در آموزش‌عالی ایران» با سخنرانی دکتر علی سرزعیم، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مشاور اقتصادی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، دکتر دوران، معاون پژوهش ایرانداک به عنوان پنلیست و دکتر میثم خسروی، رئیس مرکز آموزش‌عالی علمی-کاربردی امام رضا (ع) به عنوان دبیر پنل برگزار می‌شود.

گفتنی است، این سخنرانی با همکاری انجمن علمی مدیریت اطلاعات ایران و جمعیت توسعه ایران یکشنبه 5 دی ساعت 14 تا 16 در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

تاریخ درج خبر : 95/10/04