دوره:
شماره صفحه (از / تا):
فایل پیوست:
چکیده:

تحولات چند دهه اخیر نشان می‌دهد به‎ دلیل کاهش هزینه‎های زمانی و مالی و همچنین افزایش بهره‌وری، لازم است کیفیت اجزا و سامانه‎های موجود در سازمان‎ها بهبود یابند. سامانه‌های اطلاعاتی نیز شامل همین قواعد می‎شوند و برای افزایش بهره‌وری، رضایت کاربران و سرعت‎بخشی به اجزای آن، ضروری است در مراحل مختلف به جنبه‌های کیفی آنها توجه ویژه‎ای شود. در تحقیق پیش رو تلاش شده است برای سامانه‌های اطلاعاتی گردآوری و ثبت، سازمان‌دهی و اشاعه اطلاعات پایان‌نامه‌ها/ رساله‌های دانش‌آموختگان داخل کشور، نظامی به‎منظور تضمین کیفیت پایه‌ریزی و اجرا شود که کلیه اجزا و مراحل سامانه اطلاعاتی را از جمع‌آوری، ثبت و ورود داده‌ها تا نمایه‌سازی و اشاعه اطلاعات در بر می‎گیرد. این نظام بر اساس رویکرد بهبود مستمر در چرخه دمینگ، ساز و کارها و فرایندهای سامانه اطلاعاتی خود را به شکلی تغییر و تحول می‎دهد که هرگونه توسعه و پیشرفت در سامانه با مد نظر قرار دادن استانداردهای موجود برای سامانه‎‌های اطلاعاتی و در نظر گرفتن جنبه‎ها و مسائل کیفی صورت پذیرد.

ارشادی، محمدجواد، و روزبه ایاسی. ۱۳۹۶. طراحی مدل تضمین کیفیت برای سامانه‎های اطلاعاتی گردآوری و ثبت، سازمان‌دهی و اشاعه اطلاعات پایان‌نامه‌ها/ رساله‌های دانش‌آموختگان داخل کشور. فصلنامه مدیریت فناوری اطلاعات ۹ (۲): ۱۶۷-۱۹۰.

پشتیبانی فنی